top of page

Hydrafacial'a Dair Her Şey!

Sağlıklı bir cilt bakımı nasıl olmalı? Hangi işlem, uygulama ve cilt bakım ürünleri cildime kaybettiği ışıltıyı geri kazandırır. Anti-aging etkili cilt bakım uygulamaları ve ürünleri nelerdir? Cilt lekelerine iyi gelen işlem ve uygulamalar nelerdir? İnce çizgi ve kırışıklıklara karşı etkili cilt bakım tavsiyeleri nelerdir?

Aslında bir çoğumuzun bu tür sorulara sahip olduğunu biliyoruz. Arkadaş arası sohbetlerden internet aramalarına kadar bu sorular bizi oldukça meşgul ediyor. 

Bu yazımızda, cilt bakımı uygulamaları arasında en çok tercih edilen uygulamalardan olan hydrafacial a dair tüm merak ettiklerinizi bulabilirsin.

 

HYDRAFACIAL NEDİR?

Hayatınızın en iyi cildi için müdahalesiz, dönüştürücü bir cilt bakım uygulaması, cilt sağlığını korumaya ve güçlendirmeye yönelik bir uygulamadır.  HydraFacial Syndeo® sisteminin 2011 yılından günümüze ABD’de her yıl üst üste ‘’En İyi Cilt Yenileme Cihazı Ödülünü” alan, dünyanın çeşitli yerlerinde oldukça popüler olan bir uygulamadır. 

Her Hydrafacial tedavisinde uygulamasında, cildi derinlemesine temizlemek, çıkarmak ve nemlendirmek için patentli teknoloji kullanılır ve belirli cilt sorunlarına çözüm bulmak için kişiselleştirilmiş güçlendiriciler, LED ışık terapisi ve lenfatik drenaj ile daha kişiye özel sonuçlar elde edilir. 

 

UYGULAMA ALANLARI

Tüm cilt tipleri için uygun olan hydrafacial uygulamasının etkili olabileceği durumlar: 

  • Yağlı, Akne Eğilimli Cilt

  • Kuru Cilt

  • Düzensiz Cilt Tonu

  • İnce Çizgiler ve Kırışıklıklar

  • Hiperpigmentasyon ve Lekelenme

  • Güneş Hasarı

  • Yaşlılık Lekeleri

  • Siyah Noktalar

  • Genişlemiş ve Tıkanmış Gözenekler

CİLDİNİZİN TÜM İHTİYACI için 30 DAKİKA YETER

Tahriş edici olmayan tüm cilt yenileme uygulamaları arasında, en etkililerden olan hydrafacial,  temizleme ve eksfoliasyon, hassas kimyasal peeling, vakumlu emme ve besleyici serum gibi farklı etkileri tek seansta sizlere sunmaktadır: 

  1. AŞAMA TEMİZLEME + ARINDIRMA

  2. EKSTRAKSİYON + NEMLENDİRME

  3. ONARMA + KORUMA

PATENTLİ VAKUMLU BAŞLIKLAR

Hydrafacial’ın neden 4 farklı başlığı var?⁣

Her bir aşama için farklı tasarlanmış başlıklar, farklı yüzeylere sahip. Böylelikle diğer uygulamalara göre çok daha başarılı sonuçlar alınmasını sağlıyor. Üstelik, her başlık farklı cilt tiplerine göre serum akış yoğunluğunun kontrol edilmesine de olanak sağlıyor. ⁣

  • Mavi Uç : Eksfoliasyon⁣

  • Turuncu Uç : Agresif Eksfoliasyon⁣

  • Beyaz Uç : Vortex-Fusion ®⁣

  • Yeşil Uç : Ekstraksiyon⁣

 

ÖZEL PEPTİTLER 

Hydrafacial’ı diğer cilt bakım uygulamalarından ayıran en önemli özelliklerden biri: güçlü peptitleri!

Hydrafacial, arındırma, exfoliasyon ve besleme amaçlı, özel bileşenlere sahip peptitlerle uygulanmaktadır. Bu sayede, sizin için en doğru peptitlerle etkili sonuçlar alınmaktadır.

 

LED TERAPİ

LED Işık Terapisi cildin iyileşmesini ve kendini topralmasını tetikleyerek, elde edilen sonuçları daha etkili kılmaktadır. FDA onaylı cihaz, tüm yüzdeki kırışıklıkları ve hafif ila orta dereceli sivilceleri giderirken kızarıklığı yatıştırır ve iltihabı azaltır. 

 

LENF DRENAJ

Her yaşta ve cilt tipindeki kişiler için uygun olan lenf drenaj, anında şekillendirilmiş bir görünüm sağlar. Aynı zamanda şişkinliği ve kızarıklığı azaltmada da oldukça etkilidir.

 

HYDRAFACIAL CİHAZININ  ORİJİNAL OLDUĞUNU NASIL ANLARSINIZ?

Orijinal serumlar eşliğinde uygulama yapan merkezleri, hydrafacial resmi web sitesinden teyit edebilirsiniz: https://www.hydrafacial.com.tr/uygulama-klinikleri/ 

 

ÜCRETSİZ CİLT ANALİZİ

Bize ulaşarak önceden alacağınız Ücretsiz Cilt Analizi randevunuz ile cildinizi daha yakından tanıyarak onun ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verecek işlem ve dermokozmetik ürünlere karar verebiliyoruz. Unutmayın, kişiye özel cilt bakım rutini sağlıklı bir ciltin anahtarıdır.

 

📆 Ücretsiz Cilt Analizi Randevunuz için:📱0532 737 12 37

 

Bizi Instagram'dan takip edin. https://www.instagram.com/aslizan.estetik/ 

Diğer Blog yazılarımız için: https://www.aslizanestetik.com/blog

4 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page